06-21 57 87 57
slide2 slide1 slide3

Wandzagen volgens de voorschriften

WandzagenMoet er een nieuwe deuropening in uw woning gecreëerd worden? Wilt u graag een nieuwe vensteropening in uw kantoor? Neem voor wandzagen contact op met Marco Schoen, dé specialist op het gebied van wandzagen, vloerzagen en betonboren. Met onze eenvoudige, kwalitatieve en moderne wandzagen kunnen wij uiteenlopende klussen voor u uitvoeren. Deze wandzaagmachines kunnen openingen in uw ramen en deuren zagen. Door onze middelen en kennis over wandzagen kunnen wij elke opdracht naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren.

Materialen

Wandzagen kan worden gebruikt om bestaande structuren te wijzigen voor het maken van een raam, deur of opening. De techniek van wandzagen is mogelijk in verschillende materialen. Wilt u een deur in beton? Of moet er een opening worden gezaagd in steen? Met behulp van automatisch aangedreven wandzaagmachines kan er op diverse dieptes worden gezaagd.

Stof en trillingvrij

Wandzagen wordt door het team van Marco Schoen stof en trillingvrij uitgevoerd. De losgezaagde delen kunnen door ons worden afgevoerd zodat u zo min mogelijk overlast heeft. Heeft u niet voldoende stroom op de plek om wandzagen uit te kunnen voeren? Wij verzorgen de stroom.

Wandzagen verzorgt door Marco Schoen biedt u:

  • Flexibiliteit
  • Snelheid
  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Maatwerk
  • Voorschriften

Wandzagen dient precies volgens de voorschriften te worden uitgevoerd. Kies daarom voor een deskundig bedrijf. Zoekt u naar een oplossing voor uw project binnen een bepaald budget? Wandzagen door Marco Schoen betekend voor elk probleem een passende oplossing. 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Marco is specialist in diverse zaagwerkzaamheden zoals trapgaten en boren in elke diameter voor zowel bedrijven als particulieren.  Een afwisselend beroep met soms wel  6 projecten op 1 dag in verschillende plaatsen in de regio Noord-Holland