06-21 57 87 57
slide2 slide1 slide3

Betonboren in steen, staal of ander materiaal

BetonborenHeeft u een bedrijf nodig voor betonboren? Betonboren behoort tot één van de specialisaties van Marco Schoen. Het betonboren en het boren van gaten in steen, staal of ander materiaal is iets wat wij al jaren doen. Het vraagt veel inzicht, goed materiaal en is precisiewerk. Door de deskundigheid en ervaring weet Marco Schoen als geen ander deze projecten vakkundig uit te kunnen voeren. Bent u op zoek naar een partner voor het betonboren in uw woning of kantoor? Of het nu gaat om een groot of klein bouwproject, Marco Schoen staat graag voor u klaar.

Kernkwaliteit

Betonboren behoort tot de kernkwaliteit van Marco Schoen. Met diamant boren wij gaten in steen en beton. Betonboren kan nodig zijn om verschillende redenen:

  • Afzuigsystemen
  • Trapgaten
  • Raamopening
  • Luchtkanalen
  • Leidingen

Marco Schoen kan overal betonboren. Wilt u een afzuigsysteem in uw keuken? Of wilt u een extra raamopening op kantoor? Betonboren in een huis, bedrijfspand of tunnel is voor ons geen enkel probleem.

Beperkte overlast

Wanneer u betonboren door Marco Schoen laat uitvoeren bent u verzekerd van zo min mogelijk overlast. Wij zorgen ervoor dat alles netjes opgeruimd wordt en u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Daarnaast staan wij voor snelheid, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Maatwerk

Wat betreft betonboren levert Marco Schoen maatwerk. Door middel van goede communicatie en korte lijnen ondersteunen wij u bij uw wensen en eisen. Gedurende een project geven wij u uitleg en maken wij duidelijke afspraken. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Heeft u interesse in betonboren? Bekijk dan onze website. Heeft u desondanks nog vragen over betonboren? Één van de medewerkers van Marco Schoen staat u graag te woord.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Marco is specialist in diverse zaagwerkzaamheden zoals trapgaten en boren in elke diameter voor zowel bedrijven als particulieren.  Een afwisselend beroep met soms wel  6 projecten op 1 dag in verschillende plaatsen in de regio Noord-Holland